Dansk Bådtransport
Vi sejler din båd sikkert til den nye destination.

Uanset om du har en sejl eller motorbåd, en super yacht eller en familiecruiser, kan at ALTID stole på, at vi leverer båden med omhu og professionalisme.

Vores professionalisme og dedikation sikrer dig en helt unik service.

INDHENT TILBUD

Lej en Skipper

•  Læs herunder hvad vores kunder skriver om os:

Fra: Peter Løwenstrand
Emne: Bådtransport Hundested – Nexø

Hej

Hermed vores feedback på transport af vores båd fra Hundested til Nexø:

Fra første kontakt til vi modtog sejlbåden i Nexø følte vi os trygge ved besætningens håndtering af opgaven.
På trods af nogle tekniske startproblemer i Hundested og heraf sen afgang fra havn fastholdte besætningen målet om at fuldføre opgaven med godt humør og en positiv stemning.

Fra start til slut havde vi god kommunikation med besætningen omkring sejladsplanlægning og kunne under transporten hele tiden følge bådens rejse til Nexø.

Den gode og professionelle håndtering og efterfølgende debriefing af turen samt åbenheden omkring at ville drøfte spørgsmål om båden og oplevelser af sejladsen efter ankomsten gør, at dette er det helt rette sted at henvende sig vedrørende hjælp til transport af båd, hvis man er det mindste utryg ved selv at gøre det.

Med venlig hilsen
Trine Lill og Peter


Hej Trine Lill og Peter

Vi takker for jeres mail, og det glæder os at I har været tilfredse med vores hjælp. Det er mails som denne der gør at vi bliver ved med det vi elsker – nemlig at sejle.

I ønskes alt held og lykke med jeres nye fine båd, og er der nogle spørgsmål som kommer undervejs i jeres sejlerliv, så er i altid mere end velkommen til at kontakte os.


Fra: Marie Ronne
Emne: Transportsejlads af Motorbåd

Tusind tak for en rigtig god service hele vejen i gennem processen med at sejle vores båd fra Middelfart til Lynæs.

Kommunikationen har været super, lige fra første kontakt med tilbud og planlægning af sejladsen. Vi har følt os godt serviceret.
Også da første tur blev flyttet pga. et usikkert vejrlig til den sejltur. Det gav en god tryghed, at der var fokus på, at turen også skulle være god for os, og at det ikke kun handlede om at flytte fra A til B hurtigst muligt.

Selve sejladsen med skipper var rigtig god og vellykket. Vi var meget trygge hele dagen – også da det, for et par nybegyndere som os, blev en lille smule ”bumpy”. Skipper var god til at dele sin viden, og vi lærte en masse om at sejle netop vores båd. Vi er også blevet flere oplevelser rigere i mødet med en skipper, der har været rundt i hele verden, og som var nærværende og interesseret på de rigtige tidspunkter. Stor tak for at være meget professionelle i det hele. I får vores varmeste anbefalinger.

Hvis vi nogensinde skal have sejlet en båd igen, så ved vi godt, at det er Dansk Bådskole, vi skal have fat i.

Venlig hilsen
Marie og Anders

PS I må gerne lægge vores anbefaling på hjemmesiden, eller hvor I ellers synes, det passer ind hos jer ?


Hej Marie & Anders

Vi takker for jeres mail, og det glæder os at I har været tilfredse med vores hjælp. Det er mails som denne der gør at vi bliver ved med det vi elsker – nemlig at sejle.

Vi lever jo af at hjælpe sejlere, og derfor ligger det os naturligt at lære fra os på sådan en tur. Jeg har videresendt jeres mail til skipper, som helt sikkert også bliver glad for at læse den.

I ønskes alt held og lykke med jeres nye fine båd, og er der nogle spørgsmål som kommer undervejs i jeres sejlerliv, så er i altid mere end velkommen til at kontakte os.


Fra: Brian Jørgensen
Emne: Transportsejlads af Motorbåd

Tak for en god dag på vandet i går, I gjorde et super godt job og vi lærte meget af jer.

En lang tur fra Fredericia til Køge hvor vi så massere af marsvin, en håndfuld sæler og meget andet.

Også tak fordi I fik os sikkert gennem de sidste 2 ½ time inden Køge havn med tæt tygget tåge mv. Det var ikke det fedeste vi har prøvet, godt vi havde jer til at klare skærene.

Vi kan klart anbefale andre, at benytte sig af jeres assistance når en båd skal flyttes fra a til b ?

God dag og god weekend.

Mvh. Brian og Betina


Hejsa i 2
Vi er glade for at i er tilfredse med vores transport af jeres nye båd, og ja det sluttede da lidt øv, med det tåge vi ramte.

Vi ønsker jer alt held og lykke fremover med båden, og husk nu at nyde den alle de dage i kan.

I skal være velkommen til at kontakte os hvis i har nogle spørgsmål fremover, så vil vi prøve på at guide jer så godt vi kan.

Hilsen
Peter, Tommy og miniskipper Mathias


Fra: Thomas lundorff
Emne: Transportsejlads af Sejlbåd

Så er vores båd kommet til Vejle, og jeg kan kun rose Skipper & team for en super professionel opgaveløsning. De kan deres ting, jeg har været imponeret over deres professionalisme og haft et rigtigt godt samarbejde med dem. klasse!! Vil anbefale dem til enhver tid

Mvh Thomas


Hej Thomas.
Dejligt og hører båden er kommet godt til Vejle

TILLYKKE med båden
HUSK nu at hvis du skal have beviser, så er vi det rigtige sted og tage dem. 🙂

Med Venlig Hilsen
Peter


Fra: Allan Bendix
Emne: Transportsejlads fra Ebeltoft til Sillerslev

Da vi er helt uerfarne indenfor sejlads, fik vi i weekenden 25.-26. sept. sejlet vores nye båd hjem fra Ebeltoft ved hjælp af Tommy og Jens (Gugge), 2 erfarne sejlere fra jer.

Jeg var med på hele turen for at ”suge til mig”, mens min kone stod på i Løgstør, for at være med på den sidste del af turen igennem Limfjorden.

Vi havde så positiv en oplevelse med de 2 gutter, at vi simpelthen er nødt til at kommentere på det.

Under hele turen var de yderst venlige, hjælpsomme, positive og i et smittende godt humør.

De lærte fra sig på en aldeles kompetent og rolig måde, hvor vi blev inddraget og fik lov til få føling med tingene – og derudover kunne Jens fremtrylle de mest fantastiske måltider ”nærmest ud af ingenting”

Desuden var de begge et yderst behageligt, interessant og humoristisk selskab, så tiden nærmest fløj afsted.

Det er et par rigtigt gæve gutter, som I godt kan være stolte over at have i jeres stald, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger ?

Med venlig hilsen

Tinna Malmborg
Allan Bendix


Hej i 2
Jeg takker så inderligt for jeres tilbagemelding på jeres oplevelse, og jeg har naturligvis sat Skipper på som CC på svar på jeres mail. 🙂

Det er tilbagemeldinger som denne der gør at vi stiller os selv og vores erfaring til rådighed for nye sejlere, da det at være en del af sejlerlivet er noget vi alle elsker.

Vi fra Dansk Bådskole ønsker jer tillykke med jeres nye båd, og håber at I vil få en masse dejlige oplevelser med den.

P:S – HUSK PÅ: –  INGEN er for dygtig til at spørge om hjælp.

MVH
Peter